Поліцейські охорони затримали “домушника”

Опубліковано:

Зламавши серцевину замка зловмисники, увійшли до помешкання у пошуках цінностей. Прихопивши коштовності, вирішили втекти. Однак одному з них непоміченим покинути місце злочину завадили поліцейські, які оперативно прибули на місце події.

Повідомлення про скоєння крадіжки надійшло на лінію "102" близько 11.30. Телефонував власник квартири, який помітив злодіїв у своєму помешканні та намагався втримати їх на місці злочину. Наряди поліцейських охорони та патрульної поліції оперативно прибули на місце події.

Зловмисники намагалися уникнути покарання та "накивати п'ятами". Одному зловмиснику це вдалося, іншого – затримали "гарячим слідом" поліцейські. Під час поверхового огляду в затриманого вилучили крадені в чужій квартирі речі: золотий ланцюжок з кулоном та золотий годинник.

Працівники слідчо-оперативної групи Мукачівського відділу поліції, які теж прибули на місце події, встановили особу затриманого – ним виявився 40-річний житель Львівщини. Завдяки оперативній та злагодженій роботі правоохоронців "домушник" знаходиться у поліції. Наразі поліцейські встановлюють особу та місцезнаходження його спільника.

За фактом тривають слідчі дії. У діях львів'янина вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка з проникненням.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Про Захід