Закарпатці вже здали майже дві сотні “лівих” стволів

Опубліковано:

До кінця квітневого місячника добровільної здачі зброї – тиждень: з початку місяця закарпатці здали 164 одиниці зброї

Поліція продовжує працювати у превентивному напрямку. Одним з основних показників роботи на сьогодні залишається вилучення з обігу небезпечних для населення предметів зброї та боєприпасів.

Протягом трьох тижнів квітневого місячника добровільної здачі зброї до відділків поліції області громадяни здали 164 одиниці. З них – 122 – відносяться до класу гладкоствольної, 23 – одиниці холодної зброї та 19 – нарізні.

За підсумками періоду, що минув, лідером за кількістю зданого у добровільному порядку арсеналу є Перечинщина. До місцевого відділку поліції громадяни за три тижні принесли 20 одиниць зброї. Здебільшого йдеться про гвинтівки та рушниці, однак нерідко з проханням прийняти на утилізацію ножі та кастети звертаються власники холодної зброї.

Непоганий показник за цим напрямом і у Берегівського відділу поліції. Сюди протягом звітного періоду громадяни принесли 17 одиниць арсеналу. Трійку лідерів замикає Свалявщина. З обігу тут вилучили 13 рушниць і одиницю з класу холодної зброї.

Місячник добровільної здачі зброї триває. Не баріться, видати поліції небезпечні предмети у квітні можна до кінця тижня.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід