Двоє закарпатців переховувалися від суду, але їх розшукали полісмени

Опубліковано:

Поліцейські Ужгородського району встановили місцезнаходження двох розшукуваних мешканців сіл Великі Лази та Довге Поле. Обоє намагались уникнути відповідальності за скоєні ними правопорушення.

Вчора співробітники Ужгородського районного відділення поліції розшукали двох фігурантів кримінальних проваджень, які переховувалися від суду.

Так, 30-річний мешканець села Великі Лази не з'являвся на розгляд справи по крадіжці металевих виробів. Поліція провела розслідування та скерувала справу з обвинувальним актом до суду. Однак підозрюваний намагався уникнути покарання і тривалий час переховувався від правоохоронних органів. Затримали його вчора, за місцем проживання, куди той повернувся з-за кордону.

Крім цього поліція розшукала 53-річну жінку, мешканку села Довге Поле, яка обвинувачується у майновому злочині. Жінка викрала від мешканки Ужгорода гаманець.

Обох розшукуваних чоловіка та жінку поліцейські затримали та доставили до Ужгородського міськрайонного суду для проведення подальшого розгляду справ.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід