У Великому Березному іноземець попався п’яним за кермом

Опубліковано:

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння у Виноградівському, Ужгородському, Рахівському, Берегівському, Великоберезнянському, Хустському районах.

Трьох п'яних водіїв виявили працівники груп реагування патрульної поліції Виноградівського району. У селі Велика Копаня з інтервалом у кілька хвилин патрульні зупинили ввечері автомобілі “Rеnault Mеgаne” і “Vоlkswagen Т4”, в яких повертались з відпочинку молоді компанії. На обох машинах не освічувалися задні номерні знаки, що й стало причиною для їх зупинки. Обидва водії, місцеві жителі, перебували в стані алкогольного сп'яніння, відмовилися надати водійські посвідчення та проходити медосвідування. В присутності свідків на них склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Про третього п'яного водія повідомили в поліцію небайдужі громадяни з села Онок Виноградівського району. Тамтешній житель керував у стані алкогольного сп'яніння автомобілем марки “Volkswagen Gоlf” іноземної реєстрації. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, доставили водія для проходження медосвідування в лікарню, де в нього виявили 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили позашляховик марки “Mitsubishi Pаjеrо” іноземної реєстрації, на якому не підсвічувався задній номерний знак. За кермом джипа перебував іноземець в стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У місті Берегові ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2101”, на якому не працювало заднє освітлення. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол, машину затримали на спецмайданчик поліції.

На автодорозі між Ужгородом і селом Циганівці працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Volkswagen Pаssаt” іноземної реєстрації, на якому не були увімкнені фари ближнього світла. За кермом перебував житель Ужгорода, який не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер засвідчив у нього 0,70 проміле алкоголю, проте водій не погодився з цим і побажав пройти медосвідування в наркодиспансері міста Ужгорода. Там стан алкогольного сп'яніння водія підтвердив лікар. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол. 
У селі Потічок Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі мікроавтобус марки “Volkswagen Тrаnsрortеr”, на якому працювало дальнє світло фар, засліплюючи зустрічних водіїв. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 0,71 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.
Випадок керування в стані алкогольного сп'яніння задокументували також працівники групи реагування патрульної поліції Рахівщини.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід