Закарпатські податківці виявили підпільний цех з виготовлення горілки

Опубліковано:

Упродовж першого квартала оперативним управлінням ГУ ДФС припинено 10 фактів незаконного виробництва та обігу підакцизних товарів та виявлено 1 підпільний цех з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. Це результат заходів з протидії тіньовому обігу підакцизних товарів, які були проведені протягом першого кварталу 2018 року, інформує ГУ ДФС у Закрпатській області.

Зокрема, працівниками податкової міліції протягом січня-березня поточного року вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи вартістю понад 22,2 млн грн. Серед вилученого – більше 706,3 тис. пачок тютюнових виробів на суму понад 20,1 млн грн; 2000 л. лікеро-горілчаних виробів на загальну суму понад 320 тис. грн; 800 л. спирту на суму понад 130 тис. грн; 7 транспортних засобів, вартістю більше 1,5 млн грн.

За матеріалами оперативних підрозділів у Єдиному реєстрі досудових розслідувань обліковано 18 кримінальних проваджень (із них 6 тяжких та особливо тяжких), більшість з яких за статтями 212 та 204 Кримінального кодексу України.

Наразі, задля посилення протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області проводить на території області операції “Акциз-2018” та “Рубіж-2018”.

ДФС у Закарпатській області

 

Про Захід