Автоаварія на Собранецькій: Renualt Megane “поцілував” байк (Фото)

Опубліковано:

Зранку, патрульним надійшов виклик про ДТП на вулиці Собранецькій. Оперативно прибувши на місце події, інспектори виявили, що водій Renualt Megane, не дотримався безпечної дистанції та вчинив зіткнення з мотоциклом Honda Magna. На щастя, ніхто не постраждав, тільки транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

З настанням потепління, на вулицях міст побільшало двоколісних транспортних засобів. Мототранспорт, у відмінності від автомобіля, має іншу специфіку руху, саме ця категорія учасників дорожнього руху виявляється найменш захищеною. Підвищена маневреність, менші габарити сприяє тому, що автомобілістам складно помітити переміщення двоколісних в інтенсивному транспортному потоці. Порушення елементарних Правил дорожнього руху, неуважність, ігнорування пасивних засобів захисту, переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування — може призвести до травмування та трагічних наслідків.

Патрульна поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, бути взаємоввічливими та поважати один одного. Будьте уважними на дорозі, а також в обов'язковому порядку користуйтеся шоломами, адже в більшості випадків це може врятувати ваше життя. Як було це у вищенаведеному випадку

.

Про Захід