У Тернополі закарпатець через собаку побив чоловіка до коми

Опубліковано:

Неподалік зупинки громадського транспорту "Цукровий завод" 16 квітня пізно ввечері двоє товаришів поверталися з Березовиці до обласного центру. Їм на зустріч йшли двоє чоловіків і жінка ромської національності із собакою.

Раптом тварина накинулася на перехожого. Той відбиваючись, вдарив її ногою. За тварину вступився один  ром і вдарив хлопця в обличчя. Той впав на проїжджу частину, вдарившись головою об асфальт, і вже не вставав. Знайомий потерпілого розповів, що хотів заступитися товариша, але не встиг, бо в цей момент з кущів вийшло ще троє невідомих, в руках одного з них був ніж. Тож тернополянин змушений був утікати, повідомляє "ТЕньюз".

Непритомного на тротуарі помітили перехожі і викликали швидку та поліцію. Із закритою ЧМТ, рваною раною голови та в церебральній комі чоловіка доправили до лікарні. Стан 27-річного хлопця медики характеризують як важкий. Він вже більше доби знаходиться в комі і не приходить до тями.

Поліцейські вийшли на слід нападника. Це 19-річний мешканець Закарпаття. Він у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри і міри запобіжного заходу. 

Про Захід