В АТО знову втрати: загинув український боєць (Відео)

Опубліковано:

На Луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по оборонцях Троїцького, а з великокаліберних кулеметів – по захисниках Луганського. 
На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї агресор обстріляв наші позиції в районі Гнутового. Крім цього, міномети калібру 82 мм та гранатомети противник застосував по оборонцях Новотроїцького, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю – по захисниках Авдіївки та Шахти “Бутівка”, а озброєння БМП – під Павлополем. Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили наші позиції поблизу Водяного, а з стрілецької зброї – в районі Опитного та Широкиного.
На жаль, унаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще двоє наших воїнів – зазнали поранення. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Деталі у відео прес-центр штабу АТО:

 

Про Захід