В Ужгороді проведуть весняний Ярмарок професій

Опубліковано:

Ужгородський міський центр зайнятості традиційно проводить весняний Ярмарок професій та вакансій "День кар'єри".
На Ярмарку будуть представлені більше, як 28 підприємства та організації, що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар'єри.
Під час Ярмарку організації отримають можливість ознайомити відвідувачів з діяльністю своїх компаній, надати інформацію про наявні вакансії, умови стажування та проходження практики. Представити власну інформацію компанії можуть шляхом розміщення на виставкових стендах, на інформаційному Інтернет – ресурсі та провести окремі презентації, інформує Закарпатський обласний центр зайнятості.
До участі у Ярмарку залучені і навчальні заклади різної акредитації, що пропонують свої послуги по навчанню та здобуттю професій.
Молодь зможе не формально поспілкуватись з потенційними роботодавцями та представниками закладів освіти.
До уваги учасників буде запропонована цікава програма від показу мод та майстер класів до презентації спецтехніки особливого призначення.
Будемо вдячні за співпрацю та розуміння важливості запланованого заходу у вирішенні питань зайнятості спрямованих на підвищення мотивації молоді до праці.
Запрошуємо взяти участь у Ярмарку професій та вакансій "День кар'єри", який відбудеться 19 квітня 2018 року за адресою: м. Ужгород, вул. Новака, 45, початок о 12:00 год.
Довідкову інформацію можна отримати:
Ужгородський міський центр зайнятості, м. Ужгород, Закарпатська область, вул. Новака, 45. з 8:00 – 16:00. 
Факс, тел.(0312) 649836, (0312) 649870, (0312) 649844.

Про Захід