Пожежа у Заріччі: згоріло 3 тонни сіна та три даха

Опубліковано:

15 квітня о 04:49 до Служби порятунку Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на вулиці Лесі Українки у селі Заріччя. Сусіди помітили пожежу тоді, коли вогнем повністю було охоплено покрівлю літньої кухні-хліва, що прибудована до житлового будинку. А на час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум'я вже почало перекидатись на дах сусідньої літньої кухні-сарая. Сприяла розповсюдженню вогняної стихії й щільна забудова, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Зважаючи на складність пожежі, приборкувати стихію професіоналам 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава допомагали й вогнеборці державного пожежно-рятувального поста с. Довге, та вогнеборці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Загалом 21 рятувальник та 5 одиниць техніки.

Локалізували пожежу о 06:45, а через 15 хвилин повністю її ліквідували врятувавши від пожежі житлові будинки власників. Під час гасіння пожежі бійці ДСНС працювали у апаратах захисту органів дихання та зору.

Унаслідок пожежі знищено крівлю першої будівлі на площі 130 кв. м, 3 тони сіна та речі домашнього вжитку, знищено покрівлю другою надвірної споруди на площі 120 кв. м. Також вогонь встиг пошкодити й покрівлю третьої надвірної споруди

Причини пожежі та заподіяні збитки встановлюються. Загиблих та травмованих немає.

Про Захід