На Закарпатті провели весняну толоку (Фото)

Опубліковано:

 

Сьогодні (14.04) на Закарпатті відбувся день благоустрою населених пунктів – загальнообласна толока. Очищення територій закарпатці провели в рамках щорічної загальнодержавної акції  "За чисте довкілля".

Працівники облдержадміністрації цього дня розчистили територію навколо адміністративної будівлі, зокрема навколишні парки, сквери, площу Народну. Держслужбовці на чолі з Геннадієм Москалем віниками, граблями і сапками прибрали залишки гілок, сухого листя та сміття. Близько двох сотень педагогів закладів освіти обласного підпорядкування в обласному центрі прибрали прилеглу територію вздовж руху потягу Ужгородської дитячої залізниці, котра, попередньо, відкриє літній сезон вже 1 травня. 
        Приєдналися до очищення територій цього дня представники органів влади, місцевих громад, установ та організацій по всій області. Відповідно до розпорядження голови ОДА, день благоустрою територій населених пунктів пройшов на території усіх районів Закарпаття. У рамках акції приводили у належний санітарний стан населені пункти і прилеглі території, очищували узбіччя та кювети вздовж доріг.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Про Захід