Свалявчанин знайшов зброю, коли демонтував бабусин будиночок

Опубліковано:

У рамках місячника добровільної здачі зброї впродовж минулої доби мешканці Мукачівщини, Сваляви та Виноградова принесли в поліцію 5 гладкоствольних рушниць.

Вчора, 12 квітня, до Мукачівського відділу поліції звернувся 57-річний місцевий мешканець. Чоловік здав гладкоствольну вогнепальну зброю і пояснив, що знайшов рушницю на горищі власного будинку.

На тимчасове зберігання до поліції приніс рушницю і мешканець села Чинадієво Мукачівського району. Мисливську нарізну зброю “Warshawa” чоловік так само знайшов під час прибирання горища.

До працівників Свалявського відділення поліції звернулося двоє громадян. 36-річний мешканець села Родниківка та 42-річний житель села Березники попросили прийняти від них мисливські гладкоствольні рушниці. Житель села Родниківка розповів, що натрапив на зброю, коли демонтував старий бабусин будиночок.
Крім того добровільну здачу однієї одиниці зброї зареєстрували у Виноградівському відділенні поліції. 52-річний працівник лісового господарства знайшов рушницю під час обходу мисливських угідь поблизу річки Тиса.

Нагадуємо, що громадяни, які добровільно здають зброю до поліції, звільняються від кримінальної відповідальності. Місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця місяця, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід