Двоє закарпатців при затриманні чинили опір працівникам поліції

Опубліковано:

До Мукачівського та Ужгородського відділів поліції доставили громадян, які при затриманні чинили опір працівникам поліції та нанесли їм тілесні ушкодження.

Перший інцидент стався вчора, 12 квітня, у Мукачеві. Двоє інспекторів патрульної поліції виїхали на виклик за фактом незаконного проникнення в приміщення по вулиці Невського. Поліцейські одразу ж затримали підозрюваного. Проте 30-річний житель села Великі Лучки спробував втекти та намагався вкусити поліцейських за руки та нанести удари в обличчя. Затриманого доставили у відділ поліції.

Сьогодні, 13 квітня, о 00:12 годині, інспектор патрульної поліції Ужгорода повідомив про вчинення йому опору 34-річним жителем села Невицьке. Чоловік підозрюється у зберіганні наркотиків. При затриманні чоловік наніс патрульному забої обличчя.
Підозрюваного доставили в Ужгородський відділ поліції.

У діях обох затриманих вбачаються ознаки злочину за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України ( Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід