Волонтери озеленили територію стадіону в селі Горобок

Опубліковано:

12 квітня в рамках проведення акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" на території стадіону Горобківської ЗОШ І-ІІ в селі Горобок.

Співробітники Берегівського державного лісового господарства учора, 12 квітня разом із учнями шкільних лісництв та вихователями провели озеленення території стадіону.

У волонтерській акції взяли участь понад 30 осіб. Разом вони висадили на території спортивного об'єкта 50 саджанців модрини та берези. Через кілька років, коли саджанці підростуть, Горобківські футбольні вболівальники зможуть спостерігати за грою своїх улюблених команд з комфортом в тіні дерев. Найменші учасники акції також долучилися до акції.

"Це щорічна волонтерська акція, в якій беруть участь співробітники школи та Берегівського держлісгоспу, – прокоментував директор Берегівського держлісгоспу Богдан Шойного. – Вважаю, що це прекрасна традиція, яка об'єднує відповідальних людей, подає хороший приклад дітям, дозволяє зробити міста і села, в яких ми живемо і працюємо, краще, красивіше та зеленіше".

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід