Дівчинка з Виноградівщини мріє ходити (Відео)

Опубліковано:

Чотирирічна Яночка Котлан із села Велика Копаня народилась із численними вродженими вадами, через які в своєму короткому житті ще не зробила жодного кроку.

На шляху до своєї найбільшої мрії – ХОДИТИ – дитина перенесла п'ять болісних операцій і готується до шостої, яка має відбутись найближчім часом.

За словами мами Наталії, усього за тиждень оголошеного благодійного збору до них поступила велика кількість дзвінків з усієї України. Люди, які побачили відео-ролик з Яночкою і дізналися про історію дівчинки, дзвонили дізнатися як справи, побажати швидкого одужання і просто сказати добрі слова в адресу малечі.

"Нам дзвонили далекі родичі з Полтави, дзвонили знайомі і не знайомі з Києва і обіцяли дізнатися про лікарів та ще багато людей, просто незнайомих людей, які питали за здоров'я моєї Яночки ф бажали їй одужання", – розповідає розчулена мама Наталія.

Саме відео-звернення з історією дівчинки Яночки Котлан з Великої Копані, розміщене на сторінці благодійного фонду в мережі Фейсбук, було переглянуте більше ніж 77 тис. разів, зібрало біля 2,5 тис. "лайків" та 2,6 тис. перепостів.

Кожна Ваша гривня допомагає дитині стати на крок ближче до своєї мрії – зробити перший в житті КРОК!

БЛАГОДІЙНІСТЬ =ЛЮБОВ

Рахунок ПАТ "Комінвестбанк"

МФО: 312248

ЄДРПОУ: 26528495

№ рахунку: 26001025000666

Телефон мами дівчинки: +38 066 022 91 52 (Наталія Котлан)

Про Захід