Виноградівець нетверезим керував чужою автівкою

Опубліковано:

При перевірці виявилося, що він до того ж немає водійського посвідчення, інформує ГУНП у Закарпатській області.

На АЗС в місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі, як нетверезий чоловік сідає за кермо автомобіля марки “Sкоdа Yetі” іноземної реєстрації. 
Правопорушника зупинили, ним виявився 38-річний житель села Мужієво Берегівського району. Цей чоловік уже двічі був позбавлений судом права керування, а тепер знову перебував у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що працівники поліції склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.

Двох п'яних водіїв затримали тячівські поліцейські. Спершу в місті зупинили автомобіль марки “Volkswagen Cаddy”, водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння 67-річний житель села Угля Тячівського району. Працівники групи реагування патрульної поліції доставили водія на медосвідування в лікарню, де виявили 1,60 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Другий нетверезий водій попався в Тячеві вночі. На автомобілі марки “ВАЗ-2107”, яким керував 28-річний житель села Крива Тячівського району, не освічувався задній номерний знак, що й стало підставою для його зупинки. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, в лікарні у нього виявили 1,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Велика-Мала Копаня у Виноградівському районі працівники групи реагування зупинили зранку автомобіль марки “Volkswagen Gоlf” іноземної реєстрації, який робив небезпечні маневри. За кермом перебував 26-річний житель селища Королево. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення, керував чужим автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 2,2 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення. Машину передали власнику.

У селі Верхній Коропець на Мукачівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок під керуванням 39-річного місцевого жителя, який робив незрозумілі маневри. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, в лікарні в нього виявили 2,5 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

 

Про Захід