Все про штрафи: коли, куди, кому

Опубліковано:

Роз'яснює Патрульна поліція Закарпатської області.

У 2017 році працівники поліції виявили в 1,7 рази більше правопорушень, ніж у 2016. Найбільше адміністративних проступків задокументували територіальні підрозділи Департаменту патрульної поліції, що становить 47% від загальної кількості складених.

Шановні громадяни, доводимо до вашого відома❗️
В разі винесення відносно вас працівниками патрульної поліції постанови у справі про адміністративне правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху ви зобов'язані сплатити штраф, розмір якого передбачений у постанові, протягом 15 днів з моменту отримання копії постанови за порушення ПДР.

При сплаті штрафу в призначенні платежу обов'язково маєте вказати серію та номер постанови для автоматичної фіксації сплати штрафу. В разі несплати в зазначений термін постанову направлять до державної виконавчої служби з метою примусового виконання стягнення. При цьому розмір штрафу подвоюється.

Для зручності громадян, деякі патрульні автомобілі оснащені відповідними платіжними терміналами, які дозволяють сплатити штраф на місці скоєння правопорушення за допомогою банківської картки. В інших випадках оплата проводиться в будь-яких банківських установах за наступними реквізитами:

Для сплати штрафів за порушення ПДР: р/р 31114149700001 ЄДРПОУ – 37975895, МФО –812016, банк отримувача: ГУ ДКСУ у Закарпатській області, із вказанням призначення платежу.

Про Захід