Закарпатська поліція готує фінал “дитячого” чемпіонату з футболу

Опубліковано:

Сьогодні, 12 квітня, начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин провів нараду з організаційним комітетом з підготовки до фіналу чемпіонату з футболу для дітей краю. Останні приготування проводитимуться впродовж тижня. В нараді, крім поліції, участь взяли керівництво Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", член президії Федерації футболу Закарпаття, очільник Управління Державної служби надзвичайних ситуації області. Крім цього, на зустрічі були присутні представники управління молоді та спорту, управління національностей та релігії та департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації.

"Поліцією було зініційовано провести змагання для дітей на території Закарпатської області. Відгукнулися всі, кого ми залучили до цього проекту. Станом на сьогоднішній день у нас є 14 команд, які будуть брати участь у фіналі. Той результат, на який ми очікували, ми отримали. Вважаю, що більше уваги треба приділяти дітям та їх розвитку. А спорт, то є саме те єднання, про яке ми говоримо", – наголосив на нараді Роман Стефанишин.

Фінал змагань, де зійдуться близько 120 дітей з команд-переможців відбіркових турнірів в районах, відбудеться в п'ятницю 20 квітня. Крім власне спортивного свята, для учасників організують виступ оркестру ГУНП в Закарпатській області, польову кухню та відпочинок на природі, кульки та подарунки. Для переможців готують приз, який стане приємним сюрпризом для команди. 
Роман Стефанишин також розповів про перспективи розвитку подібних проектів: на даний момент проводиться робота з керівництвом ГУНП в Хмельницькій області і в майбутньому плануються спільні змагання з волейболу та міні-футболу.

Нагадаємо, що футбольний турнір відбувається за ініціативи поліції, і окрім того, що правоохоронці організували тренування та виступи всіх охочих в області діток, ювенальна превенція провела з учасниками та їх родинами серйозну просвітницьку роботу. Працівники поліції Закарпаття впродовж березня-квітня постійно зустрічалися з учасниками, навчали їх, працювали з сім'ями. Головним завданням проекту є донести до маленьких закарпатців просту істину: "поліцейський – друг та захисник дитини", інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

 

Про Захід