Для тих, хто дорожить своїм здоров’ям

Опубліковано:

Нещодавно в Ужгороді, за адресою вул. Льва Толстого, 27 А,  відкрилася нова спеціалізована  ендокринологічна клініка  під назвою Endo Clinic. Колектив нової клініки стверджує: якщо ви хочете швидко і якісно отримати медичні послуги від високопрофесійних спеціалістів ендокринологів, гінекологів, спеціалістів з ендокринної хірургії, неврології, кардіології, урології, офтальмології та УЗД діагностики – вам потрібно саме сюди. Професійний лікарський колектив, який працює із сучасним медичним обладнанням, гарантує точну діагностику, дбайливе обслуговування пацієнтів та ефективне лікування.   

"Медичний центр Endo Clinic – це команда професіоналів, компетентність яких доведена беззаперечною репутацією в медичних і пацієнтських колах  та успішною медичною практикою – розповідає Вікторія Подольська, головний лікар, лікар-терапевт, лікар з УЗД. – Ми даємо можливість пацієнтам пройти більшість необхідних обстежень для встановлення діагнозу, отримати обꞌєктивний медичний висновок. Висока якість наших медичних послуг базується на досвіді та професіоналізмі лікарів. У нашій клініці на вас чекає команда   високопрофесійних досвідчених лікарів, комплексний підхід  до діагностики та лікування, дотримання стандартів надання медичної допомоги відповідно до принципів доказової медицини".

Подольська Вікторія Миколаївна – головний лікар, лікар-терапевт, лікар з УЗД

За словами Пані Вікторії, колектив Endo Clinic прагне стати лідером в сфері надання медичних послуг за напрямком Ендокринології з комплексним  підходом до діагностично-лікувального процесу, що відповідатиме сучасності та стандартам європейського рівня надання медичної допомоги. Щоб досягнути цього, необхідно вивести рівень медичних послуг на такий рівень, що задовільнив би потреби  як прогресивних  лікарів, так і  вибагливих пацієнтів.

"Здоров'я наших пацієнтів завжди буде для нас головною метою. Саме тому ми використовуємо лише перевірені та найновіші методики, передові технології в сферах діагностики, лікування та профілактики гормональних порушень, їх наслідків для здоров'я кожної людини, – продовжує головний лікар. – Ми розглядаємо нашу репутацію як найцінніший нематеріальний актив. Репутація Endo Clinic та кожного із наших лікарів є ключовою складовою минулого, теперішнього та майбутнього успіху у нашій клініці. 

Тому ми уважні до потреб наших пацієнтів, виправдовуємо і намагаємося перевершити очікування".

Олексик Ольга Томівна – лікар-ендокринолог, завідуюча ендокринологічним відділенням ЗОКЛ ім.А.Новака, кандидат медичних наук, обласний позаштатний спеціаліст-експерт з спеціальності "Ендокринологія" ДОЗ Закарпатської ОДА

"В Endo Clinic зібралася команда високопрофесійних лікарів, медсестер і управлінців, які постійно удосконалюються, –  розповідає Ольга Олексик,  лікар-ендокринолог, завідуюча ендокринологічним відділенням ЗОКЛ ім.А.Новака, кандидат медичних наук, обласний позаштатний спеціаліст-експерт з спеціальності "Ендокринологія". – Досвід та компетентність доведені нашими лікарями роками успіху, вченими званнями, здоровꞌям пацієнтів. Ми всі прагнемо до спільної мети і однаково бачимо шляхи її досягнення задля успіху клініки та кожного її працівника за оцінкою наших пацієнтів. Беремо на себе відповідальність за свої слова, вчинки і якість своєї роботи. Сповідуємо відкритість у поширенні результатів роботи клініки, нових методик і технологій для інших лікарів, медичних закладів та суспільства в цілому, підтримуємо активну позицію у розвитку системи охорони здоров'я України. Втім, як кажуть, краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Запрошуємо всіх, хто цінує власне здоров'я, відвідати нашу клініку і на власні очі переконатися в тому, що тут пацієнти отримують дбайливий догляд та по-справжньому високо фахову допомогу".

Довідково:

Endo Clinic надає наступні медичні послуги за напрямками:

Ендокринологія

Дитяча ендокринологія

Гінекологія, ендокринна гінекологія

Хірургія, ендокринна хірургія та онкохірургія

Урологія та андрологія

Офтальмологія

Кардіологія

Неврологія

Ревматологія

Терапія, сімейна медицина

Гастроентерологія

Дієтологія

Генетика.

Медичні послуги:

Ультразвукова діагностика (УЗД)

Еластографія

Ехокардіоскопія (ЕХО)

Електрокардіографія (ЕКГ)

Аналізи.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Закарпатська ЕНДОКЛІНІКА", Endo Clinic.

Фактична адреса – 88000, Закарпатська обл., місто Ужгород, вул. Л. Толстого, 27 А.

Графік роботи – Пн-Пт: 8:00-19:00, Сб 9:00-15:00 Нд – вихідний

Телефони – (067) 375 60 50, (099) 268 70 28

Електронна адреса – [email protected]

Про Захід