Мукачівцеві, підозрюваному у 41 крадіжці, суд продовжив термін тримання під вартою

Опубліковано:

Співробітники Мукачівського відділу поліції зібрали достатньо доказів та завершили досудове розслідування за підозрою у крадіжці телефонних кабелів та продуктів. Поліція довела причетність мукачівця до 41 крадіжки.

Поліція Мукачева завершила досудове розслідування стосовно 36-річного мукачівця за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно. Чоловік вже відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території Мукачева.

Як розповідає слідчий, підозрюваний спеціалізувався виключно на крадіжках телефонного кабелю. Цікавила мукачівця тільки мідь. Чоловік пробирався на дах будинків, відрізав телефонний кабель, який в подальшому обпалював та продавав.

Діяв фігурант справи переважно вночі, кабель викрадав з горищ багатоповерхівок, підвалів та каналізаційних шахт. Окрім крадіжок кабелів, чоловік підозрюється ще у кількох крадіжках продуктів з місцевих магазинів.

Слідством доведено його причетність до 41 крадіжки. Сума завданих ним збитків потерпілим – близько 250 тисяч гривень. Частину речових доказів вилучили.

Справу з обвинувальним актом слідчі мукачівської поліції скерували до суду. Мукачівський міськрайонний суд продовжив мукачівцеві термін тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід