На Рівненщині п’яний селянин каменем убив односельця

Опубліковано:

До поліції 8 квітня вранці надійшло повідомлення, що на лавці біля магазину в с. Тріскині лежить закривавлений чоловік без ознак життя.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим є 42-річний місцевий житель. Під час огляду поліцейські й експерти виявили у нього важкі травми голови, повідомляє "ВСЕ".

У результаті розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що до злочину може бути причетний 29-річний житель цього ж села. Коли оперативники навідалися до нього , той зізнався у скоєному.

Того вечора біля магазину у 29-річного чоловіка виник конфлікт із знайомим. Після закриття торгового закладу, ображений молодик, будучи напідпитку, зібрався додому, але вирішив “розібратися” зі своїм суперником і пішов за ним слідом. Утім втратив його з поля зору. Аби все таки помститися, повернувся до магазину, біля якого на лавці спав рідний брат кривдника. Зловмисник кілька разів вдарив його по голові пляшкою і каменем, а після цього пішов додому.

29-річного мешканця затримали. Рагіше підозрюваний у поле зору правоохоронців не потрапляв. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про Захід