В Ужгороді посилено охороняють генеральне консульство Угорщини

Опубліковано:

Про це УНН повідомила офіцер групи інформації та комунікації військової частини 3002 Національної гвардії України Аліна Новікова. Справа у виборах в угорський парламент, які розпочалися сьогодні, 8 квітня.

"Сьогодні дільниці вже закриваються. Протягом тижня був посилений варіант несення служби охорони угорського консульства в Ужгороді, а також посилений варіант несення служби з охорони громадського порядку спільно з працівниками Національної поліції поблизу самого консульства. Інцидентів не зафіксовано", – зазначила речниця.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Закарпатській області підтвердили, що у районі угорського консульства патрулювання поліції посилено.

Що стосується консульства Угорщини у місті Берегово, то там, як повідомили в поліції, сьогодні до патрулювання залучать, окрім особового складу Берегівського відділу поліції, працівників Виноградівського відділу поліції.

"Саме консульство буде охоронятися силами, у тому числі, управління поліції охорони. Окрім того, там працює управління патрульної поліції у Закарпатській області", – зазначила речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяня Щоголева.

 

Про Захід