Троє молодиків пограбували іноземця

Опубліковано:

Однак уникнути покарання за злочин їм не вдалось.

Спільний наряд поліції охорони Закарпаття та патрульних, менш ніж за годину  виявили підозрюваних та речові докази. Подія трапилася у Чопі близько 5 години ранку.

Іноземець познайомився з трьома молодими чоловіками, відпочивав з ними в одному із цілодобових закладів прикордонного містечка. Коли ж потерпілий пішов на залізничний вокзал, в очікуванні потягу, нові приятелі рушили за ним: штовхнули його та відібрали гаманець. Молодики накивали п'ятами, а пограбований житель Європейського Союзу, не гаючи часу, попрохав працівницю цілодобового магазину зателефонувати  до поліції.

-У гаманці знаходились близько 1,500 грн., 60 євро, квиток на потяг та кредитні картки, – повідомив постраждалий.

Поліцейські спільного наряду поліції охорони та патрульних отримавши орієнтування про злочин, одразу відпрацювали прилеглу територію.  Професійними діями по гарячих слідах, менш ніж за годину – затримали та встановили особи двох із трьох грабіжників 29-річного іноземця. Ними виявилися: 22-річний волинянин та 23-річний житель Рівненської області. А вже до ранку працівники поліції встановили і третього учасника грабежу – 27-річного жителя Житомирської області. 

Правоохоронці знайшли місце і  куди грабіжники викинули гаманець з документами.

Завдяки оперативній та злагодженій роботі працівників Управління поліції охорони та співробітників Ужгородського районного відділення поліції всі троє грабіжників зараз знаходяться в поліції. Наразі тривають слідчі дії.   В діях правопорушників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 196 ККУ, тобто грабіж, вчинений групою осіб.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Про Захід