Упродовж дня на Закарпатті поліцейські розкрили чотири крадіжки

Опубліковано:

Поліцейські Іршавщини та Рахівщини повернули потерпілим викрадені в них велосипеди. Крім цього, правоохоронці розшукали підозрюваних у крадіжках речей з каплички та медзакладу. За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

Впродовж минулої доби поліцейські Закарпаття розкрили чотири крадіжки.

Вчора, 5 квітня, у місті Рахів працівники сектору кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції оперативно встановили підозрюваного в крадіжці велосипеда. Транспортний засіб у 27-річної рахівчанки викрали ще наприкінці минулого року. І хоча потерпіла заявила про крадіжку лише вчора, поліцейські повернули їй речовий доказ за кілька годин. 32-річний мешканець Рахова у скоєному зізнався.

Крім цього, рахівським поліцейським вдалося затримати мешканця Івано-Франківщини. 47-річний житель села Верхній Майдан обґрунтовано підозрюється у крадіжці грошей з каплички на території санаторію в селі Кваси.

У Мукачеві правоохоронці розкрили крадіжку з поліклініки. 33-річний житель села Лавки, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, надає показові свідчення. Речовий доказ, а саме рукомийник, після проведення необхідних слідчих дій, поліцейські повернуть до медичного закладу.

Дільничні офіцери спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Іршавщини розкрили крадіжку велосипеда у 47-річної іршавчанки. Жінка зайшла до крамниці і залишила велосипед на кілька хвилин без нагляду. Затриманий 33-річний мешканець села Гребля повернув викрадену річ.

За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження. Слідство у справах триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід