У Тернополі впіймали зека, який з пістолетом грабував жінок

Опубліковано:

Зловмисника, який грабував у Тернополі жінок, погрожуючи зброєю, затримали правоохоронці. Підозрюваний у скоєному зізнався.

Деякі пограбування були скоєні ним із застосуванням предмета, схожого на пістолет, а інші шляхом ривка сумки. Затримали раніше судимого чоловіка, який восени 2017 року вийшов з тюрми, повідомляє "Досьє 102".

Перший напад тернопільські правоохоронці зареєстрували в ніч проти 13 листопада. Близько півночі 18-річна потерпіла зайшла у під'їзд будинку на вул. Шпитальній. На сходовій клітці першого поверху стояв невідомий. Чоловік, вистріливши в напрямку вхідних дверей, наказав віддати сумку та цінні речі. Жінка злякалася, а тому зробила усе, що сказав нападник. Після цього він утік.

Та напади на цьому не припинилися. Уже наступного дня, 14 листопада, на лінію “102″ мешканка з Лепкого повідомила, що близько 19:15 невідомий, погрожуючи зброєю та вистріливши в підлогу ліфта, викрав у неповнолітньої дівчинки мобільний телефон. Гільза, вилучена з місця злочину, була ідентичною тій, яку знайшли напередодні.

Черговою жертвою нападника за годину стала ще одна тернополянка. На вул. Барвінських до жінки підбіг невідомий, і погрожуючи силою, викрав у неї сумку, де були гроші та документи.

Згодом речі він продав, а поцуплені кошти витрати на свої потреби.

Зі слів потерпілих правоохоронці склали фоторобот зловмисника. Зафіксували його і камери відеоспостереження. Чоловіка затримали і взяли під варту. Триває слідство. 

Про Захід