Ужгородські нацгвардійці зловили велозлодія

Опубліковано:

Військовослужбовці військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України спільно із працівниками поліції продовжують виконувати завдання з охорони громадського порядку в місті Ужгороді.

По лінії "102" надійшов виклик від мешканки Ужгорода, про те, що з її власного подвір'я зник велосипед. На місце події був скерований спільний наряд у складі військовослужбовців 4 батальйону військової частини 3002 та працівників поліції. Неподалік від помешкання заявниці, патрульні помітили чоловіка, що вів у руках велосипед схожий на викрадений. Правоохоронці намагались з'ясувати у чоловіка, де він взяв велосипед, але той не зміг нічого пояснити. Згодом заявниця впізнала викрадений велосипед.

Цього ж дня під час спільного патрулювання правоохоронці помітили чоловіка, який помітно занервував та пришвидшив рух при появі наряду. Було прийнято рішення провести поверхневий огляд чоловіка, під час якого було виявлено згорток з речовиною, яка зовні схожа на марихуану приблизною вагою 3,5 грама та 0,5 грама речовини ззовні схожу на метамфетамін. На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Триває слідство.

Під час спільного патрулювання правоохоронці помітили чоловіка, який змінив напрямок руху при появі наряду. Працівники поліції прийняли рішення провести поверхневий огляд чоловіка. Під час огляду у громадянина було виявлено багнет-ніж. На місці події працювала слідчо-оперативна група, триває слідство.

Під час патрулювання вулицями Ужгорода гвардійці та працівники поліції виявили два бойових набої до автоматичної зброї у місцевого мешканця. Набої було виявлено під час поверхневого огляду чоловіка, який привернув до себе увагу підозрілою поведінкою. Триває слідство.

 

Про Захід