Поліцейські Мукачева скерували до суду обвинувачення стосовно грабіжника

Опубліковано:

Співробітники Мукачівського відділу поліції завершили розслідування кримінального провадження за фактом відкритого викрадення грошей у мешканця Черкаської області. Фігуранту провадження повідомили про підозру, обвинувальний акт скерували до суду.

Із повідомленням про пограбування до поліції Мукачівського відділу звернувся мешканець села Баландіне Черкаської області. Заявник повідомив, що неподалік автостанції на розі вулиць А.Павлова-Єсеніна у Мукачеві невідомий молодий чоловік силою відібрав у нього 3 тисячі гривень і втік.

В ході досудового слідства правоохоронці встановили, що 38-річний мешканець Черкащини у потязі познайомився з мукачівцем, який запропонував йому допомогу у купівлі легкового автомобіля. Коли чоловіки відійшли від станції, мукачівець, застосувавши силу, викрав у приїжджого чоловіка гроші.

Працівники кримінальної поліції визначили коло підозрюваних у злочині осіб і в результаті — затримали мукачівця, причетного до грабежу. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством слідчі Мукачівського відділу провели розслідування, що передбачено ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту справи загрожує позбавлення волі від 4 до 6 років. Покарання підозрюваному визначать у суді, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід