Стало відомо, які вулиці у Чернівцях відремонтують першими (Відео)

Опубліковано:

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук поінформував, що комунальники найперше ремонтуватимуть вулиці з найбільшим рухом транспорту і ділянки, щодо яких є приписи поліції.

Він повідомив, що нині погодні умови вже дозволили розпочати поточний ремонт доріг у місті та пообіцяв, що "найближчим часом ситуація покращиться", інформує "МБ".

Зокрема, очільник міста назвав шляхи, де проводитиметься ремонт:вулиці Руська (від Центральної площі до Сагайдачного), Хотинська, Головна (асфальтована ділянка), Південно-Кільцева ( від Головної до Воробкевича), Сторожинецька, Щербанюка, Зарожанська, Ізмайлівська (від Січових Стрільців до мосту), Винниченка, Комунальників, перехрестя Дзержика-Заставнянська, Кармелюка-Винниченка.

Міський голова також додав, що дорожники грейдеруватимуть гравійні дороги, де рухаються маршрутки, усунуть "жахливі пучини на Кафедральній та Шептицького, зароблять розкопки на Героїв Майдану".

Каспрук також оприлюднив відео із асфальтного заводу, де сьогодні розпочалася робота.

"Найочікуванішій та найприємніший для мене запах з того часу як зійшов сніг… Запах гарячого асфальту", – повідомив міський голова.


 

Про Захід