Львівські митники за тиждень зафіксували понад 140 митних правопорушень

Опубліковано:

В період з 26.03.18 по 01.04.18 працівники Львівської митниці ДФС склали143протоколи про порушення митних правил на суму понад 379,7 тис.грн., за 11 протоколами про порушення митних правил вартість предметів правопорушення встановлюється. Окрім того, за результатами проведених заходів за даний період виявлено 5 діянь, що містять ознаки злочину, інформує ГУ ДФС у Львівській області.

Виявлено 4 випадки підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів (ст. 358 ККУ). Зокрема у двох випадках виявлено підроблені доручення на право користування транспортними засобами при переміщенні на в'їзд в Україну та документи Factura VAT на ввезення товару “часник” на адреси фірм в Одеській та Київських областях.

Окрім того, складено 9 протоколів про порушення митних правил при ввезенні на митну територію України промислових товарів на загальну суму 115,2 тис. грн, та 4 справи про порушення митних правил стосовно незаконного ввезення продуктів харчування (вартість предметів правопорушень встановлюється).

Зафіксовано також спроби незаконного переміщення через митний кордон України сигарет. Зокрема два випадки переміщення понад 1 200 пачок на загальну суму 40,5 тис. грн пачок з приховуванням від митного контролю, а в одному з випадків 980 пачок сигарет на суму 33 320 грн. намагався перемістити громадянин України, водій автобуса за задньою стінкою моторного відсіку.

Загалом з початку 2018 року працівники Львівської митниці ДФС склали 2 133 протоколи про порушення митних правил на суму понад 100 млн грн.., за відповідний період минулого року складено 1007 протоколів про ПМП на суму 41,63 млн гривень.

 

 

 

Про Захід