У Мукачеві на автостанції пограбували чоловіка

Опубліковано:

Із повідомленням про пограбування до поліції Мукачівського відділу звернувся мешканець Черкаської області. Поліцейським заявник розповів, що на автостанції у Мукачеві невідомий молодий чоловік застосував до нього фізичну силу, відібрав у нього 3 тисячі гривень і втік, інформує ГУНП у Закарпатській області.

Правоохоронці визначили коло осіб, які могли бути причетними до вказаного злочину. А відтак провели необхідні першочергові заходи з їх перевірки. Особу підозрюваного у пограбуванні затримали. Ним виявився 27-річний мукачівець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За фактом відкритого викрадення чужого майна вчиненого повторно слідчі відкрили кримінальне провадження, що передбачено частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту справи загрожує позбавлення волі від 4 до 6 років. Досудове розслідування у цій справі триває, наразі вирішується питання щодо повідомлення підозри мукачівцю та обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Про Захід