Хто із закарпатських депутатів проголосував за «Звернення облради щодо невідповідності Уляни Супрун посаді міністра» (Список)

Опубліковано:

Сьогодні, 29-го березня, на засіданні сесії Закарпатської обласної ради депутати заслухали та підтримали звернення адресоване прем'єр-міністру України – Володимиру Гройсману "Про Звернення Закарпатської обласної ради щодо невідповідності Уляни Супрун посаді міністра охорони здоров'я України". 35 депутатів підтримали звернення, не голосувало 14, "утрималися" і "проти" по одному депутату відповідно.

Голова Закарпатської ОДА Генадій Москаль, який зовсім нещодавно вступив у відкритий конфлікт з Уляною Супрун, різко висловився про медреформу та назвав її черговою псевдореформою , яка "заведе нас у гроб, або незрозуміло куди".

У самому тексті звернення, яке оприлюднено на сайті Закарпатської обласної ради описано в чому ж депутати вбачають некомпетентність в.о. міністра охорони здоров'я, а наприкінці викладено, чого хочуть закарпатські депутати від кабміну: "Враховуючи викладене, просимо дати принципову оцінку діяльності в. о. Міністра охорони здоров'я України У. Супрун. Вважаємо за доцільне  звільнити її з посади в. о. Міністра охорони здоров'я України та невідкладно внести подання до Верховної Ради України  про призначення Міністром охорони здоров'я України особи з належним рівнем освіти та компетентності".

Нижче можна переглянути список поіменного голосування депутатів за це звернення.

"Про Захід"

 

Про Захід