У Мукачеві на “гарячому” зловили кишенькового злодія

Опубліковано:

Сьогодні, близько обіду, на лінію 102, надійшло повідомлення про крадіжку гаманця на зупинці громадського транспорту в місті Мукачеві. Прибувши за вказаною адресою, інспектори поспілкувались із заявницею, яка повідомила, що не бачила особу, яка викрала гаманець, але вказала конкретну суму коштів, які в ньому знаходились, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

Патрульні опитали очевидців, які знаходилися на місці інциденту і отримали потрібну інформацію. Небайдужі громадяни описали невідому особу, яка "крутилась" біля заявниці і, ймовірно, могла викрасти гаманець.

Опрацювавши прилеглі території, інспектори виявили громадяна, який підпадав під орієнтування. Ним виявився чоловік похилого віку, який і не заперечував факт крадіжки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу і згідно закону, провели чоловіку поверхневу перевірку. В результаті, в підозрюваного виявили суму грошей, про яку вказала заявниця.

Невдовзі, на лінію 102, надійшло вже повідомлення іншого характеру, але від тієї ж заявниці. Громадянка висловила подяку патрульним, які оперативно відреагували на звернення та з повною професійною віддачею віднеслися до своєї роботи та виконання обов'язків.

Про Захід