Завтра – друге пленарне засідання 10-ї сесії Закарпатської облради

Опубліковано:

У четвер, 29 березня, у сесійній залі обласної ради відбудеться друге пленарне засідання 10-ї сесії сьомого скликання. На порядку денному – понад два десятка питань. Початок о 10 год.

На початку засідання обласні обранці заслухають результати роботи органів прокуратури Закарпатської області на 2017 рік та результати роботи департаменту освіти і науки ОДА за 2017 рік, включаючи питання щодо стану, аналізу, проблем та перспектив складання учнями ЗНО у розрізі різних типів навчальних закладів області.

Також крайові парламентарі заслухають звіт керівництва ОДА щодо здійснення обласною державною адміністрацією повноважень, делегованих їй обласною радою. Також у порядку денному стоїть питання про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Закарпатської області за 2017 рік, з якого доповідатиме очільник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Крім того, на нещодавньому засіданні президії рекомендовано підтримати ініціативу профільних комісій та включити в проект порядку денного другого пленарного засідання 10-ї сесії окремі питання як невідкладні.  Серед них – звернення до вищих органів державної влади. Зокрема,  щодо врегулювання окремих питань при проведенні мирних зібрань (носіння "балаклав; щодо висловлення недовіри в.о. міністра охорони здоров'я України Уляні Супрун" та щодо необхідності забезпечення підручниками   загальноосвітніх навчальних закладів області з мовами викладання національних меншин.

Запрошуються представники ЗМІ.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід