Виноградівські рятувальники вчили дошкільнят основам пожежної безпеки

Опубліковано:

26 березня у дошкільному навчальному закладі села Букове було надзвичайно цікаво й пізнавально: тут відбулась акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”

Навчання основам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності стоїть у ДНЗ на одному з головних місць, адже вихователькою тут працює колишня диспетчер 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Ганні Пилип відомі наслідки нехтування цих правил не зі шпальт газет та екрану телевізора… Тож дітлахи на "відмінно" впоралися із відповідями на питання бліц-вікторини, яку проводили рятувальники.   

Далі малюків чекало найцікавіше. Всі охочі мали можливість загасити умовну пожежу, потримати гідравлічні ножиці та інший механізований інструмент, що використовується під час ліквідації різних надзвичайних ситуацій, посидіти у кабіні пожежного автомобіля та приміряти бойовий одяг рятувальників.

На завершення,  фахівці ДСНС вручили тематичні листівки для подальшого їх розміщення на інформаційних стендах навчального закладу, а діти подякували рятувальникам за дуже цікавий та повчальний захід, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

 
Про Захід