В Ужгороді відбувся семінар з питань легалізації трудових відносин

Опубліковано:

23 березня заступник начальника фінансово-економічного відділу Ужгородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Вікторія Сембер взяла участь у семінарі з питань легалізації трудових відносин, що відбувся в Ужгородському міському центрі зайнятості, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.

Семінар проведено разом зі спеціалістами управління Держпраці в Закарпатській області з метою інформування безробітних про трудові відносини та важливість отримання легальної заробітної плати.
Боротьба з такими явищами, як використання праці незареєстрованих найманих працівників, виплата заробітної плати "в конвертах" або врозмірі нижче законодавчо встановленого мінімуму, не втрачає своєї актуальності.
Вікторія Сембер відзначила переваги офіційного працевлаштування як запоруку отримання соціальних гарантій громадянами, інформувала про можливість укладення договорів добровільної участі на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фондуУкраїни.

Про Захід