Як провели нинішню “чорну п’ятницю” два Марцінківи

Опубліковано:

Сьогоднішня, 23 березня, інспекція під назвою "Чорна п'ятниця" від міського голови Івано-Франківська пройшла у Каскаді, Позитроні та Кішлаку.

"Кожна п'ятниця в мене розпочинається однаково: з чашки чаю, перегляду новин, і вже о 7-й ранку разом з колегами-начальниками підрозділів вирушаємо на "чорну п'ятницю",- прокоментував голова міста Руслан Марцінків. До рейду приєднався й депутат міськради Роман Марцінків, повідомляє "Бартка".

Ніхто, окрім міського голови, не знає, де проводитиметься перевірка. Сьогодні це були східні мікрорайони Івано-Франківська: Каскад, Позитрон та Кішлак.

"Оглянули великий дитячий майданчик, який навесні буде засіяний травою, двір на вул. Вовчинецька, 198а – Симоненка, 2,4, де розташована зруйнована фортеця. Її плануємо розібрати та облаштувати в цьому великому дворі гарний простір для дітей.

Як завжди, звернули увагу на громадський транспорт. Поспілкувались з мешканцями, які щодня поспішають на роботу та навчання.Окремо проінформували пенсіонерів щодо "картки іванофранківця". Є проблеми з маршрутом №41 та 45. Будемо вирішувати.

На зупинці “Гранд базар” буде встановлено урни. Вже на початку квітня маємо отримати нові автобуси. Плануємо випустити їх на 27-й маршрут, зробивши його комунальним", – повідав посадовець у Фейсбуці.

Пан Марцінків також поділився, що "в захваті від цієї акції", бо щотижня має змогу побачити проблеми мікрорайонів.

Про Захід