В Іршаві для випускників шкіл зорганізували професіографічну екскурсію

Опубліковано:

З метою популяризації робітничих професій, свідомого вибору професії та вирішення проблем зайнятості населення Іршавським районним центром зайнятості проводяться професіографічні екскурсії на підприємства, від яких поступає потреба у кваліфікованих кадрах.
Так, 21 березня 2018 року організовано та проведено професіографічну екскурсію випускникам Ільницької загальноосвітньої школи – інтернату на ТзОВ “А.М. Ітро”. Підприємство є одним з ринкоутворюючих в Іршавському району, спеціалізується пошивом шкіряного верхнього одягу, на якому працює більше 150 осіб за різними професіями .
Заступник директора підприємства провела екскурсію по підприємстві. Познайомила дітей з цехом розкрою, пошиву одягу, цехом контролю та зберігання готової продукції.
Учні отримали змістовну і корисну інформацію про важливість робітничих професій, а саме “швачка”, “розкрійник”, “контролер якості” в яких є потреба на виробництві, про основні вимоги до представників даних професій, про необхідність знань і вмінь, якими має бути наділена людина, для того щоб працювати на даному підприємстві.
Екскурсія була дуже цікавою, адже можна було отримати багато цікавої інформації. А головне – цей захід був корисним особливо для тих, хто вагався стосовно свого вибору професії . Адже, щоб стати справжнім професіоналом, мало мати до обраної професії хист, слід озброїтися необхідними знаннями, бути старанним та наполегливим у досягненні своєї мети. І лише тоді професія стане справою життя, інформує Іршавський районний центр зайнятості.

 

Про Захід