Тячівські поліцейські побували у Дубівській школі

Опубліковано:

Сьогодні, 22 березня, поліцейські Дубівського відділення поліції провели заняття зі школярами місцевої школи. Подібні зустрічі правоохоронці, разом із педагогічними колективами навчальних закладів, організовують регулярно. Метою такої взаємодії є правове виховання школярів як членів українського суспільства.

Цього разу тема розмови учнів із інспектором ювенальної превенції Дубівського відділення стосувалася поведінки під час навчального процесу та якості відвідування занять. Лейтенант поліції Мирослава Грежинець дізнавалася, чи спостерігали учні або педагоги школи прояви булінгу серед учнів. Особливо це стосувалося взаємовідносин між учнями-старшокласниками.

Варто зазначити, що така співпраця педагогів та поліцейських має на меті виявляти та запобігати гострим конфліктним ситуаціям в учнівських колективах. Ця взаємодія ґрунтується на сукупності багатьох факторів, та основними серед них є знання особливостей психологічного розвитку підлітків та їх базові розуміння не лише прав, але й обов'язків та відповідальності їх як громадян, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід