Нацгвардійці в Ужгороді затримали трьох небезпечних злочинців

Опубліковано:

На спільному патрулюванні вулицями Ужгорода військовослужбовці 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України та працівники поліції виявили у підозрілих осіб вогнепальну зброю та дві біти.

Так, під час несення служби з охорони громадського порядку правоохоронці отримали орієнтування на двох осіб, які розбили скло транспортного засобу.

Гвардійці та поліцейські помітили пошкоджений автомобіль, у якому перебували зловмисники. У ході огляду у них виявлено два дерев'яних предмета ударно-дроблячої дії (біта). На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Наступного дня увагу спільного патруля привернув чоловік, який змінив напрямок руху при появі правоохоронців. Така поведінка здалась підозрілою. Його зупинили та провели поверхневу перевірку. У підозрілого в рюкзаку було виявлено пристрій для відстрілу гумовими кулями (травматичний пістолет), зовні схожий на ПМ, який був перероблений для стрільби бойовими набоями. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Всіх зловмисників доставлено до місцевого відділу поліції. Випадки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Офіцер групи інформації і комунікації Новікова Аліна

Військова частина 3002 Національної гвардії України

Про Захід