В Ужгороді назвали переможців вчительського конкурсу (Фото)

Опубліковано:

В Ужгороді визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року 2018”, інформує прес-служба ОДА.

У номінації “Українська мова та література” перемогла Тетяна Піцура, вчитель Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., Рахівського району. Кращою у номінації “Німецька мова” визнано Оксану Решетар, вчителя Мукачівського НВК “Дошкільний навчальний заклад – ЗОШ І ст. – гімназія”. У номінації “Фізика” переміг Микола Пантьо – вчитель Виноградівської гімназії. У номінації фізична культура найкращим визначено Нікіту Мельника, вчителя Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 19. Загалом у кожній номінації протягом двох днів змагалися п'ятеро педагогів.
Оголосили та нагородили переможців сьогодні, 21 березня, під час урочистостей в обласному палаці дитячої та юнацької творчості “Падіюн”.
Директор департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова, відкриваючи захід, повідомила: Закарпаття нині має сімох  педагогів – переможців Всеукраїнського конкурсу, які мають звання Заслужений вчитель України.
Серед лауреатів окрім переможців визначали й тих, хто посів у конкурсі друге та третє місце у кожній номінації. Поряд з відзнаками та грамотами вони також одержали грошові премії. Також усі учасники конкурсу отримали посвідчення про підвищення рівня кваліфікації.
Переможці ж представлятимуть Закарпаття на третьому підсумковому турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2018".

Про Захід