Командно-штабні навчання на Закарпатті: день другий (Фото)

Опубліковано:

Другий день практичного етапу командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту відбулися в Виноградівському та Перечинському районах. Поліція долучилася до відпрацювань, які до кінця тижня проводять працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Сьогодні, 21 березня, співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відпрацювали навички реагування під час стихійного лиха. В Перечинському районі за легендою стався витік нафтопродуктів, у Виноградівському районі з берегів вийшла річка Тиса та затопила чотири села, а також порушила автосполучення.

Організаторами та основними виконавцями командно-штабних навчань є Державна служба з надзвичайних ситуацій та спеціально уповноважені органи Закарпатської ОДА. Поліція в рамках навчань забезпечує громадський порядок, патрулювання території та і супровід евакуаційної колони. Навчання триватимуть в області до 23 березня, до участі залучено більшість структурних підрозділів ГУНП в Закарпатській області, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід