Кому дали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами в Ужгороді

Опубліковано:

Дозволи на зміну кількох місць розташування рекламних конструкцій погодили сьогодні на засіданні чергового, планового засідання виконкому Ужгородської міської ради.

Зокрема:
– фізичній особі-підприємцю Буланову Леоніду Михайловичу – дозвіл на зміну місця розміщення рекламних конструкцій (сітілайт) із пл. Георгія Кірпи: на пл. Кирила і Мефодія (біля собору) – 1 од.; на пр. Свободи, 1 – 1 од.; на пр. Свободи, 3 – 1 од.; на перехрестя пр. Свободи ‒ вул. Перемоги – 1 од.
– фізичній особі-підприємцю Палінкашу Івану Олеговичу – дозвіл на зміну місця розміщення рекламних конструкцій (білборд) розміром 6 м х 3 м з: із вул. Михайла Грушевського, 29 на вул. Марії Заньковецької, 9 – 1 од.; з перехрестя вул. Підгірної – Міклоша Берчені на перехрестя Слов'янської набережної – Олександра Радищева – 1 од.; з вул. Університетської, 14 на вул. Возз'єднання (біля Боздоського парку) – 1 од.; з вул. Василя Докучаєва, 26 на вул. Миколи Бобяка (навпроти ТЦ “Нова лінія”) – 1 од.; з вул. Університетської, 12 А на пр. Свободи (навпроти готелю “Закарпаття”) – 1 од.; з вул. Університетської, 12 на пр. Свободи (біля автовокзалу) – 1 од.

Цим же рішенням надано дозволи на розміщення об'єктів зовнішньої реклами:
фізичній особі-підприємцю Бабичу Володимиру Андрійовичу на розміщення рекламної стели розміром 3,27 м х 1,3 м по вул. Доманинській, 308 А – 1 од., строком на 3 роки.;
фізичній особі-підприємцю Кость Світлані Іванівні на розміщення рекламної конструкції “сітілайт” розміром 1,2 м х 1,8 м по пр. Свободи, 45 (розподільча смуга) – 1 од., строком на 2 роки;
військовій частині А 1778 на розміщення рекламної конструкції “білборд” розміром 6 м х 3 м по вул. Другетів, 91 строком на 5 років – 1 од., за умови погодження місця розташування об'єкта зовнішньої реклами з Головним управлінням Національної поліції в Закарпатській області.

На підставі договору купівлі-продажу погодили переоформлення з товариства з обмеженою відповідальністю “ОЛД-КОНТИНЕНТ” на товариство з обмеженою відповідальністю “ЗОЛМАТ” раніше наданий дозвіл на розміщення рекламної конструкції "сітілайт" розміром 2,2 м х 1,20 м на Київській набережній.

Підприємці, військова частина повинні укласти (переукласти) з департаментом міського господарства договори тимчасового користування місцями для розміщення об'єктів зовнішньої реклами.

Цим же рішенням у зв'язку з порушенням вимог Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Ужгороді, затвердженого рішенням виконкому від 30.05.2012 № 164, відмовили фізичній особі-підприємцю Штимак Євгенії Олегівні у видачі дозволу на розміщення рекламного щита розміром 1,7 м х 1,18 м на вул. Загорській, 26.

Ужгородська міськрада

Про Захід