В Ужгороді зловили квартирну злодійку

Опубліковано:

Протягом минулої доби поліцейські Ужгорода та Перечинського району, окрім інших правопорушень розкрили три майнові злочини.

Оперативники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку телевізора з місцевого готелю. Як встановили, правоохоронці 23-річна ужгородка винаймала номер в готелі по вулиці Гагаріна, звідки викрала телевізор вартістю 8 тисяч гривень. За скоєне кримінальне правопорушення дівчині загрожує відповідальність за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство у цій справі триває і надалі.

Слідчі Перечинського відділення поліції встановлюють обставини викрадення майна з складських приміщень у селах Сімер та Тур'ї Ремети.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових дій та встановили, що до злочинів причетні двоє чоловіків 28-ми та 32-ох років, які проживають по-сусідству в селі Порошково. Підозрювані надали показові свідчення. Крадене майно правоохоронці вилучили.

За фактами крадіжок працівники поліції відділень проводять подальше досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід