20-річний мукачівець влаштував вдома наркопритон

Опубліковано:

Співробітники обласного управління протидії наркозлочинності спільно з правоохоронцями Мукачівського відділу поліції виявили факт організації наркопритону у помешканні мукачівця. Як з'ясувалося, власник надавав житлову площу для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. Всі заборонені речовини поліція вилучила. За вказаним фактом розпочала розслідування.

До поліцейських управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області надійшла інформація про те, що 20-річний мешканець Мукачева надавав у користування своє помешкання наркозалежним. У приміщенні, вони могли вживати наркотики, у будь-який період доби.

Під час документування злочинної діяльності, у ході обшуку приватного будинку мукачівця, поліцейські виявили та вилучили білу порошкоподібну речовину, схожу на психотропну – “метамфетамін”, вагою близько 5 грамів та два пристрої для вживання наркотичного засобу – марихуани. Усе вилучене слідчі направили на експертизу.

За вказаним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення для цих цілей). Кримінального кодексу України. У справі триває розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід