Рахівські полісмени розблокували дорогу від кілометрового затору

Опубліковано:

З початку року закарпатські правоохоронці допомогли у буксируванні власникам 114 транспортних засобів, з них – 20 авто – правоохоронці відбуксирували протягом останніх двох діб. У той же час зі снігового полону протягом 2018 року спільно з рятувальниками поліція визволила зі снігового полону 152 особи, 30 з яких перебували саме у 20 відбуксированих за останній час транспортних засобах.

Громадяни до такої превентивної діяльності правоохоронців ставляться позитивно, адже попри посилений режим несення служби, поліцейські встигали ще й простягнути руку допомоги тим, хто опинився у скрутній ситуації через погіршення погодних умов.

За допомогу у безвихідній ситуації правоохоронцям подякували три жінки, чиє авто витягнули із снігового замету на території Торунського перевалу. 19 березня вночі на автодорозі "Долина-Хуст" через негоду застрягли на авто три жінки. Легковик закарпаток відбуксирували рятувальники. Поліція ж забезпечила безперешкодний рух спецтранспорту.

Ще один випадок трапився у селі Синевирська Поляна. Турист, який приїхав на відпочинок до Міжгірщини, увечері припаркував авто поряд з комплексом, у якому оселився. Зранку свій транспортний засіб знайшов заблокованим сніговою стихією. Працівники УДСНС спільно з поліцейськими надали туристу допомогу та відчистили шлях, для виїзду легковика.

Не залишилися осторонь проблеми водіїв і рахівські правоохоронці. На відрізку дороги між селами Луг і Ділове, під час сильного снігопаду застряг великогабаритний транспорт. Вантажівка заблокувала проїзд перевалом і для інших авто. У результаті – на ділянці утворився кілометровий затор. Владнати ситуацію вдалося рятувальникам та правоохоронцям Рахівського відділення поліції. За їх сприяння водії змогли переїхати проблемну ділянку.

Станом на тепер ситуація з рухом автотранспорту на дорогах області контрольована. Співробітники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області спільно з інспекторами Управління патрульної поліції в Закарпатській області та рятувальниками забезпечують правопорядок на транспортних артеріях міст і сіл.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід