Упродовж доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі в надвірних спорудах (Фото)

Опубліковано:

18 березня о 04:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня-хлів) в с. Липча Хустського району.

По прибуттю вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст з'ясувалося, що осередком загорання стала крівля споруди. О 04:24 пожежу площею 135 кв. м було локалізовано, о 07:40 повністю ліквідовано. На пожежі працювало дві одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 7 чоловік особового складу.

Наступне повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літній кухні) надійшло о 06:00. Цього разу надвірна споруда горіла в с. Новоселиця Тячівського району. На місце виклику поспішили вогнеборці державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця. Усього було залучено дві автоцистерни та 7 чоловік. О 06:35 пожежу площею 75 кв. м було локалізовано, о 07:10 повністю ліквідовано.

Загорання ще двох надвірних споруд ліквідовували в селах Негровець та Вучкове Міжгірського району.  З моменту отримання повідомлення про пожежу (10:30), рятувальникам державних пожежно-рятувальних постів сіл Синевир та Колочава знадобилося півгодини для повної ліквідації пожежі площею 28 кв. м. Усього було залучено два пожежно-рятувальних автомобілі та 6 чоловік особового складу.

А о 16:30 вогнеборці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я отримали  нове повідомлення про пожежу в надвірній споруді (лазні), що на території приватного дворогосподарства в с. Вучкове. О 16:47 пожежу локалізували, а через 8 хвилин повністю ліквідували.

Внаслідок усіх загорань травмованих не має. Причини займань наразі встановлюють фахівці відповідних служб.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід