Наслідки негоди на Закарпатті ліквідовано (Фото)

Опубліковано:

Впродовж 17-18 березня на території Закарпатської області спостерігалися несприятливі погодні умови: сильний вітер, сніг, дощ, хуртовини та ожеледиця

Через посилення вітру  у ряді населених пунктів Виноградівського, Великоберезнянського, Ужгородського, Тячівського та Мукачівського районів області відбулося падіння дерев на проїжджі частини автошляхів та лінії електропередач. Окрім цього, в смт Буштино Тячівського району гілки  дерев пошкодили лінії електропередач.

А у с. Полянська Гута Перечинського району, сильний вітер пошкодив покрівлю котельні місцевого навчального закладу. Також деревом пошкоджено покрівлю місцевого храму.

Аварійно-відновлювальні роботи по розкрижуванню деревини проводили підрозділи У ДСНС області. Усього було здійснено 15 виїздів рятувальників. Найбільше (11 випадків) зареєстровано у м. Виноградів.

Рятувальники відбуксирували  20 автомобілів, які  з'їхали на узбіччя  або пробуксовували на автошляхах краю. На автошляхах області чергувало 13 одиниць техніки та 49 чоловік особового складу від оперативно-рятувальної служби області.

Станом на 09:00 19 березня проїзд основними автошляхами області забезпечений. Відключень від електропостачання в населених пунктів немає.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід