Податкова міліція Львівщини виявила великі партії не сертифікованих в Україні товарів іноземного виробництва

Опубліковано:

У рамках операції “Рубіж-2017” та “Акциз – 2018″, в межах розслідування кримінальних проваджень щодо ухилення від сплати податків, співробітники податкової міліції Львівщини провели слідчі дії, спрямовані на протидію переміщенню для комерційних цілей до України штучно подрібнених партій товару, без належного митного оформлення і сплати митних платежів та податків (так звана схема „піджаків” чи „човників”).

Обшуки відбулись протягом січня-березня 2018 року у м.Львові, Пустомитівському і Дрогобицькому районах Львівської області.

В ході обшуків виявлено накопичення великих товарних партій продукції іноземного виробництва не сертифікованої в Україні, в тому числі: побутова техніка, побутова хімія, предмети гігієни, продукти харчування, алкогольні напої.

За наявною інформацією реалізація товарів в Україні здійснювалась через магазини і ринки Львова, а також з використанням мережі Інтернет.

Загальна орієнтовна вартість виявлених у січні-березні не сертифікованих товарів іноземного виробництва понад 4,4 млн.грн.

Тривають невідкладні слідчі дії щодо встановлення кола осіб, задіяних у схемі ввезення імпортних товарів без сплати податків і митних платежів.

ГУ ДФС у Львівській області 

Про Захід