Чотирьох депутатів однієї із сільських рад Великоберезнянщини судитимуть за неподання е-декларації

Опубліковано:

Начальником Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури Ігорем Піпашем скеровано до суду 4 обвинувальні акти за обвинуваченням депутатів однієї з сільських рад у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України.

Встановлено, що окремі депутати Розтоцько-Пастільської сільської ради Великоберезнянського району, будучи суб'єктами декларування, повинні були подати щорічну декларацію особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування і маючи усі необхідні умови та технічну можливість, не подали її до 1 травня 2017 року. 
За таких обставин, наголосив Ігор Піпаш, встановлено достатньо підстав для обвинувачення народних обранців у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України, кваліфікуючими ознаками якого є умисне неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України “Про запобігання корупції”, інформує Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Про Захід