На Львівщині за загадкових обставин загинули дитина з бабусею

Опубліковано:

У квартирі на Львівщині знайшли мертвими 2-річного хлопчика і його67-річну прабабу. Загалом у приміщенні було 5 людей. Трьох з них – діда та ще двох онуків, 7 та 5 років забрали до лікарні.

Отруїлися чадним газом — так попередньо вважають у поліції. Однак, газовики версію про отруєння спростовують, інформує “ТСН”.

Вранці 26-річна Оксана з найстаршою донькою пішла у гості, вдома з меншими дітьми залишилася прабаба та дід. Коли жінка повернулася додому, двері були замкнені і ніхто не відчиняв. На крики Оксани збіглися сусіди, сокирою вибили двері, винесли дітей на сходи та намагалися надати допомогу.

“Діти всі повально лежали на підлозі, самий меншенький, Максимчик, помер у ліжечку. Люди прибігли, дітей почали хапати надвір, тут сусід знизу і сусідка зразу штучне дихання для того хлопчика, бо бабця вже була холодна”, – розповіла сусідка Ольга Климова.

У поліції кажуть, що причина смерті дитини і жінки – отруєння чадним газом, про це свідчить судово-медичне дослідження. Ніби мешканці цієї квартири обігрівали приміщення за допомогою камфорок газової плити, накладаючи на неї металеві предмети для тепловіддачі.

Натомість у місцевій газовій службі не вірять, що людей вбив чадний газ, там електричне опалення, плита була відімкнена, а вентиляція справна.

Остаточну причину смерті двох людей у поліції обіцяють назвати після проведення усіх експертиз.

Про Захід